https://www.artisimo.bg/

За първите стъпки в живота на твоя малък откривател

👩‍🍳 От първия урок на чистите ръце до приготвянето на любимите палачинки в неделните сутрини…

🌍 За първата среща с важните уроци и света на магичните книжки. Съществува по-удобен и лесен начин, без необходимост от инструменти.

🪜 За малките стъпки към големите върхове на твоя малък откривател – Kids Tower от Artisimo.bg.

❤️ Всички тези моменти стават още по-специални.

Какво е Kids Tower?

Kids Tower е образoвателна кула, предназначена за деца от 2 до 6 годишна възраст, по метода Монтесори. Специално проектираната дървена конструкция е оборудвана със стъпала, които се регулират. С няколко движения се преобразува в детско бюро, без необходимост от инструменти за монтаж.

Опознаване на света от нов ъгъл

Качени на Kids Tower, децата успяват да достигат височината на кухненския плот, безопасно и самостоятелно. Това им дава възможност да се включват в нови активности, което развиват любопитството им.

Инвестиция в бъдещето

Образователната кула стимулира физическото развитие, координацията на движенията и креативността на децата, като в същото време ги кара да се забавляват. Избирайки Kids Tower, знаете че осигурявате най-доброто за развитието и възпитанието на своето дете.

Безопасност

Дизайнът на Kids Тower е създаден така, че да осигурява максимална безопасност и стабилност, по време на употреба. Всички ръбове са заблени, а страничните държачи позволяват лесно влизане и излизане от кулата. Конструкцията е лека и лесна за почистване.

Нашата мисия е да направим ежедневието на твоето дете по-удобно, вълнуващо и пълноценно!

Защо Kids Tower e подходяща за твоето дете?

Самостоятелност и увереност: Децата усъвършенстват своите умения да се грижат за себе си и да изпълняват различни действия самостоятелно. Това ги прави по-независими и изгражда вяра в собствените им способности.  

Двигателни умения: С Kids Tower, децата развиват мускулите си, подобряват координацията на движенията и баланса си – всичко това, докато се забавляват и изучават света около тях.  

Въображение и креативност: Kids Tower насърчава децата да използват въображението си, като адаптират пространството според своите нужди. Кулата може да бъде средство за измисляне на различни сценарии и ролеви игри, които развиват тяхната креативност. 

Kids Tower помага на децата да развиват своя изследователски дух

Родителите искат да знаят още:

Kids Tower е проектирана да се адаптира към растящото развитие на твоето дете. С регулируема платформа и държачи за лесно влизане и излизане, тя е идеалното решение за деца във всяка възраст. 

Дизайн създаден, за да осигурява стабилност, заоблени ръбове и държачи от двете страни, кулата е перфектно средство за забавление и учене. 

Close Моята количка
Close Любими
Последно преглеждани Close
Close

Close
Меню
Категории