https://www.artisimo.bg/
атисимо-бг-тапети

Как да направиш детската стая по-приветлива по време на ремонт, без да похарчиш цяло състояние за това?

Настъпи пролетта, сезонът на ремонтите и почистването. Шпахловки, боядисване, мор, пот, всичко в комплект. Искаш най-доброто за детето си. Нужно е всичко да бъде изпипано в детайл, а за това ще се наложи да отделиш прекалено много време, с което не разполагаш, поради заетото си ежедневие. Колко ли щеше да е хубаво, ако имаше по-лесен вариант… Нещо, което да е супер издръжливо, красиво и най-вече да не отнема много време…

Има! Пести време, здраво е като стомана, може да е в тематика, която предпочиташ, напълно безвредно е, хипоалергенно и екологично. Що е то?

Нарича се – Детските тапети на Artisimo.bg, които са изработени от текстил и нетъкан текстил.

Е, как така тапети… много по-сигурно е да боядисам и забравя за тази дейност в следващите 10 години.

Разбира се, можеш да боядисаш, да изгубиш тонове време, което е невъзвращаемо, да проточиш процеса месеци и даже да разбереш, ако някой член от семейството има развита алергия към вредните химикали. Какво по-хубаво?

Е, има и друг вариант, да наемеш бояджия и след известно време да се наблюдават красивите ивици от създалите се пукнатини.

Още ли мислиш, че идеята е добра?

Нека познаем… осъзна, че намерението ти не е от най-добрите решения, които си взимал, но се чудиш с какво ще превъзхожда тази хартия, залепена върху стената на детето ти?

Не сме в 20 век, тапетите няма да се разкъсат още при слагането, няма и да се вкочинят в стената, като някой ден решиш да смениш дизайна, защото детето ти ще порасне. Направени са от тъкан/нетъкан текстил, според неговите предпочитания, като материята е изцяло екологична, изключително здрава. А, залепянето става много лесно (с лепило), като няма нужда от преосмисляне дали ще остане някое балонче с въздух накрая.

Тук можеш да видиш как изглежда тапетът, вече поставен. Красиво, гладко, нежно. Резултатите ще надминат очакванията ти.

Разгледай част от идеите, които сътворихме, сигурни сме, че твоето съкровище ще грейне от щастие, в момента, в който зърне любимия си герой.

Нещо много интересно и полезно – някога предполагал ли си, че ще е възможно да измиеш тапетите си?

Ами, за твоя изненада… да, можеш! Тази опция е измислена точно за нелепите ситуации, в които  детето ти е във възраст, в която обрисуването на цялата къща е главна цел или се проявява таланта на мръсните пръстчета…

Как ли ще изглежда всичко това върху току-що боядисана стена? Предполагаме, че, тогава няма да имаш и нужда от картини.

Предимството на тапетите

Най-големият плюс е това, че то може да развихри цялото си въображение, ще бъде единственото, което притежава тапети с избран от него принт.

А, само, ако знаеш колко са меки на допир и цветовете не избледняват от светлината. Това означава, че винаги ще имат визия на току-що поставени. А, когато някой ден решиш да ги замениш, защото интересите на детето се менят с подрастването – свалянето им е много лесно.

Представи си реакцията на детето ти, в момента, в който влезе в стаята си. Вижда любимите си герои на стената, зениците му се разширяват от радост и усмивката му изгрява до небесата. Какво по-хубаво от това да зарадваш това малко човече?

Ще му подсигуриш най-важното – перфектно здраве и вечна усмивка.

Как мислиш? Заслужава си, нали?

Тук, можеш да разгледаш безкрайното разнообразие, което се предлага в Artisimo.bg.

https://www.artisimo.bg/product-category/foto-tapet/detski-fototapeti/

Подсигури най-здравословната среда за твоето малко съкровище.

КАК ЦВЕТОВЕТЕ В СТАЯТА НА ДЕТЕТО ВЛИЯЯТ НА ПОВЕДЕНИЕТО МУ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Моята количка
Close Любими
Последно преглеждани Close
Close

Close
Меню
Категории