ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА извършва се в срок от 14 дни след получаване на стоката. В случай на дефект на стоката /това изключва увреждане на стоката при транспортирането – в тези случаи отговорност носи спедиторската фирма/, транспортните разходи за връщане и замяна се поемат от наша страна. Дефект се установява само и единствено в присъствието на куриер и за целта се предприемат своевременни действия и се съставя констативен протокол. При връщане и замяна на стока, без дефект, транспортните разходи са за сметка на клиента.

1. Artisimo.bg не приема за връщане артикули „дрехи“ след преглед и тест от куриер от следният тип „не са моят размер“ за това сме посочили таблица с размери на дрехите към тези продукти и предварително заявен преглед и тест към съответният куриер за всеки продукт.

2. Artisimo.bg произвежда персонални продукти за всяка поръчка. всеки продукт се прави след поръчка, така че моля направете справка с таблицата с размери или ни попитайте на посочените контакти преди да направите своята поръчка.

Според Закона за защита на потребителя чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания. „

Close Моята количка
Close Любими
Последно преглеждани Close
Close

Close
Меню
Категории